Kencing Manis

Kencing manis atau diabetes adalah merupakan penyakit biasa umat manusia sedunia dan bagi Malaysia terdapat seorang pengidap diabetes dalam 5 orang. Ianya berpunca daripada kegagalan penkreas mengeluarkan insulin pada tahap yang diperlukan. Akhirnya pesakit tidak boleh mengambil makanan bergula dan bergantung kepada insulin sepanjang hidupnya. Kebanyakan pesakit adalah tidak bertenaga kerana gula yang dimakan tidak hadam dan bagi kaum lelaki diabetes adalah penyumbang kepada mati pucuk.

SiHulk mengandungi gula tetapi gulanya sudah pun terhadam oleh proses penapaian yang berterusan. Jadi minuman SiHulk adalah diet terbaik bagi pesakit diabetes dan mati pucxuk kerana ia membekalkan tenaga tanpa memudharatkan diabetes. Selain itu juga mikrob yang terkandung di dalam minuman SiHulk akan menghancurkan gula yang tidak hadam yang bertaoa di dalam urat saraf dan juga daging.

Pengambilan minuman SiHulk akan menyebabkan bacaan gula anda akan naik buat sementara waktu ekoran gula lama yang bertapa di dalam badan pesakit akan keluar sehingga kandungannya dapat dikesan dengan bacaan yang tinggi. Selagi mana anda tidak rasa hyper-sugar, anda seharusnya gembira kerana anda sebenarnya sihat walafiat.

Anda digalakkan untuk meminum banyak air masak agar anda berpeluh dan buang air kecil yang kerap agar gula lama yang telah dipecahkan ini akan dikumuhkan keluar.

KAEDAH

  1. Minum sekurang kurangnya sebotol sehari antara jam 1:00 pm hingga 4:00 pm
  2. Teruskan minum ketika berasa letih sebagai minuman tambahan
  3. Anda akan berasa anda lebih bertenaga dan lama kelamaan anda akan rasa kembali normal

PERSETANKAN BACAAN GULA!!! YANG PENTING ANDA SIHAT WALAFIAT!

Mereka yang pulih dari kencing manis

Home
Account
Cart
Search