Migrain

Migrain adalah istilah yang digunakan kepada situasi sakit kepala yang menyerang bukan sahaja orang dewasa tetapi juga kanak kanak. Bagi yang seius ia berlaku setiap hari dan mengambil masa yang panjang walau sudah rehat (tidur). 

Migrain sering dikaitkan dengan gastrik dan cara pengamalan minuman SiHulk adalah sama dengan gastrik.

Minuman SiHulk adalah berasid dengan pH 3 hingga 4! Anda tidak perlu risau kerana gastrik anda adalah berpunca daripada asid yang dirembeskan keluar oleh perut anda sendiri. Perut akan mengeluarkan asid apabila perut mengandungi makanan lebih lebih lagi yang beralkali. Perembesan asid oleh perut anda adalah disebabkan oleh reaksi biologi perut anda terhadap makanan yang anda makan. Anda mungkin maklum bahawa ikan kering yang masin tidak dapat ditawarkan masinnya dengan merendam di dalam air tawar tetapi sebaliknya direndam di dalam air masin.  Jadi perut anda tidak akan merembeskan asid apabila ia mengandungi makanan atau minuman berasid seperti minuman SiHulk.

KAEDAH SIHULK:

  1. Minum sebotol sekaligus sewaktu perut kosong.
  2. Anda akan kesakitan kerana migrain/perut anda masih merembeskan asid iaitu keadaan masih lagi mengikut tindak balas biologi biasa badan.
  3. Anda teruskan dengan meminum sebotol lagi sekaligus. Jika sakit reda, maka berhenti. Jika masih tidak reda, anda teruskan dengan botol ketiga sekaligus. 
  4. Setelah reda, anda teruskan lagi untuk hari hari berikutnya. sewaktu perut kosong. Ulangi langkah di atas jika masih sakit. Jika tidak sakit, cukuplah sekadar sebotol sahaja.
  5. Ulangi langkah 1 hingga 4 sehingga anda tidak lagi keradangan perut.

Minuman SiHulk boleh diminum bila bila masa dan tiada had maksimum kerana ia hanya minuman biasa dan bukan ubatan.

 

Ramai yang telah pulih

Home
Account
Cart
Search